Ga naar inhoud

Schippersbrug - 28 appartementen

2431 AE Noorden

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

0 vrij van

€ 144.500,- t/m € 385.000,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Noorden Schippersbrug – 28 appartementen

SCHIPPERSBRUG

Betrokken partijen
Ontwikkelaar: Vink + Veenman b.v.
Aannemer: Vink + Veenman b.v.
Architect: Architectenburo H.W. van der Laan b.v.

Project informatie
Aantal woningen : 21 appartementen en 8 zorgappartementen
Huur / koop : koop
Start verkoop : 2010

In Schippersbrug zult u met veel plezier en trots wonen! Schippersbrug is een bijzonder U-vormig gebouw dat behalve over 21 ruime koopappartementen ook beschikt over 8 zorgappartementen, een supermarkt en een gemeenschappelijke tuin met aparte bergingen op de begane grond. De appartementen zijn praktisch ingedeeld en beschikken allemaal over een ruim terras of balkon. Tevens zijn alle appartementen te bereiken via de trap of met de lift

Noorden zelf is een langgerekt dorp, gelegen aan de noordzijde van de Nieuwkoopse Plassen tussen Nieuwkoop en Woerdense Verlaat en ligt in Zuid Holland. Noorden in omringd door een waterrijk landschap, rijk aan prachtige watervogels en weidse polders waar men heerlijk kan fietsen en wandelen. Noorden heeft voor iedere leeftijdsgroep wat te bieden: van leuke sportverenigingen tot ontmoetingsplek “de Rietzanger” voor de senioren.

Aan de zijde van de Simon van Capelweg liggen 6 driekamerappartementen, gunstig gesitueerd op de zon. Vanuit de woonkamer kijkt u uit over de Simon van Capelweg en indien de woning iets hoger gelegen is zelfs over de Nieuwkoopse Plassen. De entree van de appartementen ligt aan de zijde van de gemeenschappelijke binnentuin.

Aan de zijde van de Hogedijk en het parkeerdek liggen 12 tweekamerappartementen. De appartementen verspringen waardoor er zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde een speels effect ontstaat. De entree van de woning is gelegen aan de binnenkant en kijkt uit over de binnentuin.

Verder vindt u in het complex 3 penthouses. De twee buitenste appartementen hebben 3 slaapkamers en een panoramisch uitzicht over Noorden en het achterliggende natuurgebied. Deze exclusieve appartementen vallen op door hun ligging en de vorm van het terras dat als het ware het gehele appartement omsluit. De entrees zijn bereikbaar via een loopbrug. De woonkamer heeft een grote raampartij waardoor u uitzicht heeft naar maar liefst 3 kanten.

  • 70-118 m2
  • 182-305 m3

Kenmerken Schippersbrug - 28 appartementen

Overdracht

Prijs€ 144.500,- t/m € 385.000,-
StatusVerkocht

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud182-305 m3
Woonoppervlakte70-118 m2

Overig

Geen eigenschappen

Bouwtypes Schippersbrug - 28 appartementen

Maandlasten Schippersbrug - 28 appartementen

Ligging project 'Schippersbrug - 28 appartementen'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.914