Ons team

Keesjan Bouw NVM Makelaar / Taxateur

Met bijna 25 jaar ervaring als makelaar in en rondom Leiderdorp is het niet vreemd dat KeesJan voor velen een bekend gezicht is in het dorp. Het Winkelhof in lopen zonder een praatje te maken zit er voor hem niet in. Hij heeft een geheugen van een olifant en kan met gemak en veel enthousiasme nog over casussen van 20 jaar geleden vertellen! Sinds 1999 mag KeesJan zichzelf beëdigd makelaar noemen en sinds 2013 is hij eigenaar geworden van Drieman Garantiemakelaars Leiderdorp.

Telefoon: 071 – 8200020
Mobiel: 06-20749971
E-mail: k.bouw@drieman.nl

Ilja Wansink NVM Makelaar / Taxateur

Ook Ilja kun ja al bijna 25 jaar tegenkomen bij een bezichtiging, bij het kopen of bij het verkopen van jouw woning. Haar ervaring ligt naast Leiderdorp ook in de omgeving van Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop. Na een paar jaar weg te zijn geweest uit Leiderdorp mochten we haar gelukkig weer verwelkomen. Je ziet haar zelden zonder een lach op haar gezicht, ze denkt in oplossingen en is een echte aanpakker!

Telefoon: 071 – 8200020
E-mail: i.wansink@drieman.nl

Charissa Oudendorp Commercieel binnendienst medewerker

Charissa kan je zowel binnen als buiten het kantoor treffen. Na een aantal jaren actief te zijn geweest in de binnendienst, leidt ze klanten nu ook met veel enthousiasme rond in hun toekomstige woning. Zij bedenkt mooie marketing activiteiten om een woning zo goed mogelijk in het zonnetje te zetten en moet er eens een extra foto geschoten worden dan staat ze altijd paraat!

Telefoon: 071 – 8200020
E-mail: leiderdorp@drieman.nl

Eda Aalbersberg-Genç Commercieel binnendienst medewerker

Eda is ons team komen versterken in de binnendienst, en wat zijn we daar blij mee! Met haar positieve, leergierige en open houding zet ze zich volledig in om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. De kans is groot dat je Eda aan de lijn krijgt als je naar ons kantoor belt. Ook kun je haar treffen zodra je ons kantoor binnenstapt. Ze zit niet graag stil en is een extra aan- en doorpakker!

Telefoon: 071 – 8200020
E-mail: leiderdorp@drieman.nl

Ellen Vlasveld-Hofenk Commercieel binnendienst medewerker

Vanaf de start van Drieman Leiderdorp is Ellen het bekende gezicht van de binnendienst. Met ruim 30 jaar ervaring in de makelaardij is ze een echte duizendpoot geworden! Geen vraagstuk is te gek voor haar, een uitdaging wordt met beide handen aangegrepen en inmiddels heeft ze haar ARMT diploma ook al weer een tijdje op zak!

Telefoon: 071 – 8200020
E-mail: leiderdorp@drieman.nl