Over ons

Bij Drieman ben je aan het juiste adres!

Drieman, jouw makelaar in Leiderdorp. Niet zomaar een makelaar in Leiderdorp. Drieman is een Garantiemakelaar. Ben je dus op zoek naar een makelaar in Leiderdorp om jouw woning te verkopen? Of wil je juist een woning gaan kopen en ben je daarom op zoek naar een makelaar in Leiderdorp. Bij Drieman in Leiderdorp helpen wij je graag.

Ontdek onze kracht: een hecht en divers team dat voor je klaarstaat. Bij Drieman Garantiemakelaars Leiderdorp vind je een mix van ervaring en jeugd, met verschillende achtergronden die ons in staat stellen om diverse klanten optimaal van dienst te zijn. Onze focus ligt op jou als persoon: we luisteren naar jouw verhaal en bieden je hulp aan tijdens het gehele proces zodat jij met vertrouwen stappen zet op de woningmarkt! Benieuwd naar ons team? Klik hier voor meer informatie.

Naast NVM lid, zijn wij ook lid van de MVA als expat broker en als aanbodlid. The MVA Certified Expat Broker is the number one quality label for brokers who are specialised in helping internationals finding their new home in the Netherlands. We are the only certified organisation in the Netherlands that focuses on housing internationals in our country. Besides that, we are also partner of IN Amsterdam (formerly known as Expatcenter Amsterdam) and The Hague International Centre.

Wil je direct in contact komen met een van onze makelaars? Neem dan telefonisch contact op via 071–8200020 of mail ons op leiderdorp@drieman.nl. We helpen je graag!

       

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf juli 2023 tot juli 2024

dagen gemiddelde looptijd

vanaf juli 2023 tot juli 2024

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf juli 2023 tot juli 2024

Ons team Bij Drieman Leiderdorp helpen wij u graag.

Keesjan Bouw

NVM Makelaar / Taxateur

Ilja Wansink

NVM Makelaar / Taxateur

Ellen Vlasveld-Hofenk

Commercieel binnendienst medewerker

Eda Aalbersberg-Genç

Commercieel binnendienst medewerker

Charissa Oudendorp

Commercieel binnendienst medewerker

Ger Hukker

Nieuwbouwadviseur - RMT

Sander Heikens

Nieuwbouwadviseur - KRMT

Jochem van der Meer

Nieuwbouwadviseur

Peter Zuidema

Facilitair medewerker