Ga naar inhoud

De Zeven Meesters

2465 BS Rijnsaterwoude

7 vrij van 7

Project website

€ 575.000,- t/m € 640.000,-

 1. Home>
 2. Nieuwbouw>
 3. Koop Rijnsaterwoude De Zeven Meesters

SCHILDERACHTIG WONEN IN DE ZEVEN MEESTERS
In de landelijk en centraal gelegen dorpskern Rijnsaterwoude verrijzen aan de rand van het dorp direct nabij het Braassemermeer “de Zeven Meesters”. Zeven riante vrijstaande nieuwbouwwoningen, vernoemd naar de Hollandse Meesters Vincent van Gogh en Johannes Vermeer. Wil je dorps en landelijk wonen en ben je op zoek naar een ruimere woning voor je gezin, of wil je wonen en werken combineren? In de Zeven Meesters kun je alle kanten op en bouw je een meesterlijke vrijstaande woning die helemaal aangepast kan worden naar de manier waarop jij wilt wonen. Door de snelle verbinding met de A4 zijn de grotere woon-werk steden als Leiden, Den Haag, Amsterdam maar ook Schiphol snel bereikbaar.

RIJNSATERWOUDE: GROEN, WATER, RUST, RUIMTE, VRIJHEID
Het dorp Rijnsaterwoude ligt ten oosten van het Braassemermeer en maakt onderdeel uit van de gemeente Kaag en Braassem en is centraal gelegen in het Groene Hart. De dorpskern wordt aan de westkant omgeven door het water van het Braassemermeer en aan de oostkant door het uitgestrekt polderlandschap. Hier woon je dus midden in een rustgevende en natuurrijke omgeving waar het volop genieten is! De dorpskern heeft een basisschool, kinderopvang en sportvereniging en bovendien een eigen jachthaven ‘t Venegat waar u tegen geringe kosten uw eigen ligplaats heeft en uitvaart naar o.a. De Kaag, de Westeinderplassen of het centrum van Leiden. Door de ligging aan de N207 zijn de uitgebreide winkel- en stedelijke voorzieningen van bijvoorbeeld Alphen aan den Rijn, Leimuiden en Leiden in de directe nabijheid. Zo combineer je de voordelen van het landelijk wonen in een waterrijke omgeving met de nabijheid van uw werk en gezellige steden!

DE WONINGEN – ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ!

Algemeen
De woningen zijn gelegen in het verlengde van de Suyderbon en staan op ruime kavels van 380 tot ruim 460 m2. De 7 woningen kennen een rijke architectuur en zijn onderverdeeld in een drietal woningtypes met alle drie hun eigen uitstraling en bijzonderheden. De woningen hebben in de basis al een ruim gebruiksoppervlak van 152 tot ruim 161m2 inclusief een ruime berging van 14m2. De woningen kunnen op vele manieren worden ingedeeld en worden uitgebreid waarbij ook de berging kan worden betrokken bij de woning als bijkeuken, werkkamer of een indeling met bad- en slaapkamer.

Maak al je woonwensen werkelijkheid!
In de Zeven Meesters kun je al je woonwensen werkelijkheid laten worden. Dat komt omdat de woningen onderdeel uit maken van de geliefde en kwalitatief hoogwaardige collectie van ThuisinBouwen uit Meerkerk. In de basis zijn het al zeer complete woningen, maar je hebt volop mogelijkheden om je nieuwe thuis helemaal op maat en smaak samen te stellen. In het inspiratiecentrum van maar liefst 1.300 m2 laat de kopersadviseur je graag de talrijke opties zien die er zijn om jouw droomwoning te realiseren die aansluit bij de manier waarop jij wilt wonen en leven! Bekijk hiervoor de video. Wist je trouwens dat ThuisinBouwen is uitgeroepen tot de Beste Bouwer van 2019!

Volop opties!
Wil je de keuken aan de voor- of achterzijde van je woning? Een grotere keuken door een deel van de berging bij je woning te betrekken? Meer ruimte in je badkamer? Een dakkapel voor een extra grote zolder? Twee of drie slaapkamers extra? Een master bedroom met walk-incloset? Een studeer- of speelkamer in de berging? Een carport of veranda? De mogelijkheden die de Zeven Meesters je bieden zijn ongekend.

Duurzaam en energiezuinig
Alle woningen worden gasloos opgeleverd. Daarnaast hebben ze een warmwaterboiler van 180 liter, energiezuinige vloerverwarming, een luchtwarmtepomp en zonnepanelen. De complete energieinstallatie wordt aangeboden in de vorm van een membership. Tegen een vast bedrag per maand wordt je volledig ontzorgd op het gebied van je energiehuishouding. Met als extra voordeel dat je energiekosten blijvend laag zijn, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een beter milieu.
Indien je de installatie liever in eigendom hebt is dat uiteraard ook mogelijk.

INTERESSE?
De verkoop van De Zeven Meesters is gestart. Heb je interesse in een van De Zeven Meesters ga dan naar de woningaanbodpagina op de projectwebsite en vul online je gegevens in. Alle verkoopdocumenten vindt je ook op de projectwebsite.

VRAGEN?
Heb je nog vragen over De Zeven Meesters neem dan contact op via 0172-460808 of per mail via nieuwbouw@drieman.nl!

 • 152-161 m2
 • 405-490 m2
 • 605-640 m3

Kenmerken De Zeven Meesters

Overdracht

Prijs€ 575.000,- t/m € 640.000,-
StatusVerkocht

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud605-640 m3
Woonoppervlakte152-161 m2
Perceeloppervlakte405-490 m2

Overig

Project websiteDe Zeven Meesters

Bouwtypes De Zeven Meesters

4 vrij van 4

Vincent van Gogh

€ 595.000,- t/m € 605.000,-

 • 146 m2 Woon opp.
 • 405-410 m2 Perceel opp.
 • 636 m3 Inhoud
1 vrij van 1

Johannes Vermeer Exclusief

€ 640.000,-

 • 147 m2 Woon opp.
 • 490 m2 Perceel opp.
 • 640 m3 Inhoud
2 vrij van 2

Johannes Vermeer

€ 575.000,- t/m € 590.000,-

 • 138 m2 Woon opp.
 • 405-415 m2 Perceel opp.
 • 605 m3 Inhoud

Maandlasten De Zeven Meesters

Ligging project 'De Zeven Meesters'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

26.374

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

25%

20% NL

40%

20% NL

35%

20% NL