Ga naar inhoud

Botter 24

2451 VX Leimuiden

Verkocht

€ 545.000,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. >
  4. Botter 24

BOTTER
Op een prachtige plek aan de haven, met uitzicht op de binnenhaven en de reuring van het waterleven, komt type Botter. Deze fraaie eengezinswoning met ca. 120m2 woonoppervlak is van alle gemakken voorzien. Door de twee tinten metselwerk, het fraaie overstek en de grote pui oogt de woning licht, modern en strak. De in het oog springende pergola aan de voorzijde maakt het plaatje helemaal af.

In de woning is er meer dan genoeg ruimte voor al uw woonwensen, ook zijn er 3 slaapkamers met optioneel de mogelijkheid een 4e slaapkamer op zolder toe te voegen. Bovendien heeft u een tuin op het westen, waar u tot laat op de dag geniet van de heerlijke avondzon.

KENMERKEN
– Woonoppervlak van ca. 120m2.
– Kaveloppervlak van 140 m2.
– Fraaie pergola, overstek en 2 tinten metselwerk.
– 3 slaapkamers met optioneel een 4e op zolder.
– Gelegen aan de binnenhaven.
– Tuin op het westen.
– 1 privéparkeerplek op eigen terrein.
– Inclusief berging in de achtertuin.
– Voor deze woning is GEEN ligplaats opgenomen in het plan.

UNIEKE LIGGING
Natuurlijker kunt u bijna niet wonen: Nieuwe Rede ligt op een dijk, aan de rand van een van ’s lands eindeloze en altijd pittoreske polders. Alle woningen zijn voorzien van fraaie tuinen en een unieke ligging aan het water of de polder. De natuurlijke oevers aan de ringvaartzijde, de stijlvolle bomen en hagen en het park in het midden van de wijk dragen bij aan het buitengevoel. Het uitzicht op het kabbelende water in de binnenhaven doet de rest.

DUURZAAM EN ZELFVOORZIENEND
Alle woningen zijn uiteraard voorzien van duurzame gasloze installaties, waardoor ze vrijwel energieneutraal zijn. Zo kan elke woning door middel van zonnepanelen in haar eigen energiebehoefte voorzien. Een bodem-warmtepomp zorgt ervoor dat natuurlijke koude en warmte via vloerverwarming en -koeling de woningen het hele jaar voorziet van een behaaglijke temperatuur. En uiteraard zijn de woningen optimaal geïsoleerd, maar dan wel in combinatie met een uniek ventilatiesysteem dat zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

INTERESSE?
Heeft u interesse in het aanbod in Nieuwe Rede? Bezoek dan de projectwebsite voor meer informatie over het project, de woningen en het verkoopproces. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via nieuwbouw@drieman.nl of telefonisch via 0172-460 808. En wie weet is Nieuwe Rede straks ook uw nieuwe thuishaven!

  • 120 m2
  • 3

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 545.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte120 m2
Inhoud442 m3

Bouw

SoortEengezinswoning

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Jacobswoude

Gemiddelde verkoopprijs in Jacobswoude

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Jacobswoude

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Jacobswoude

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Jacobswoude

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Jacobswoude

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Jacobswoude

Landelijk gemiddelde: 2.770