Ga naar inhoud

Brigantijn - Tweekapper 53

2451 VX Leimuiden

Beschikbaar

€ 995.000,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. >
  4. Brigantijn - Tweekapper 53

BRIGANTIJN – TWEEKAPPER
Start bouw juni 2023!

Bovenop de dijk, met een ongekend vrij uitzicht over de polder, verrijst deze stijlvolle tweekapper op kavel 53. Met maar liefst 175m² woonoppervlak, een doorgetrokken kap en een elegante overkapping met overdekt terras is deze woning met recht een plaatje te noemen. Bij binnenkomst ervaart u de riante benedenverdieping, die ook nog eens verschillende indelingsmogelijkheden biedt. Waaronder de mogelijkheid om een extra slaap- en badkamer toe te voegen en de woning volledig levensloopbestendig te maken. De tweede woonlaag biedt dankzij de doorgetrokken kap volop ruimte voor de 3 ruime slaapkamers en een fraaie badkamer.

Sla de tuindeuren open en de omgeving omarmt u. Vanuit de tuin heeft u een ongekend mooi vrij uitzicht over de polder, aan de voorzijde van de woning kijkt u uit over het park in de wijk. Op steenworpafstand vindt u de binnenhaven waarin de optionele ligplaatsen zijn gelegen. Hier heeft u alles in de buurt en ervaart u elke dag weer het genot van het wonen tussen het water en de polder.

Neem bij concrete interesse voor deze woning gerust contact met ons op, zodat wij u verder kunnen informeren over de actuele status en de mogelijkheden. En wie weet is Nieuwe Rede straks ook uw nieuwe thuishaven!

PLANNING
Naar verwachting start de bouw van de woningen uit fase 2 in het voorjaar van 2023. Afhankelijk van de bouwperiode verwacht de aannemer de eerste woningen na de zomer van 2024 op te leveren.

KENMERKEN TYPE BRIGANTIJN TWEEKAPPER
– Riante tweelaagse woning met 175m² woonoppervlak.
– Perceeloppervlakte van 544m²
– Royale living met woonkeuken.
– Optionele levensloopbestendige indeling met extra slaap- en badkamer op de begane grond.
– Ruime kavels met prachtig vrij uitzicht.
– Direct gelegen aan de uitgestrekte polder.
– Optionele ligplaats in de binnenhaven op loopafstand.
– Diverse uitbreidings- en indelingsmogelijkheden.
– Energieneutraal wonen en het hoogst haalbare Energielabel A++++.
– Voorzien van een bodemwarmtepomp i.c.m. vloerverwarming en koeling.
– 2 privé parkeerplaatsen op eigen terrein.
– Centraal gelegen in het Groene Hart nabij de A4 Leiden en Amsterdam.

UNIEKE LIGGING
Natuurlijker kunt u bijna niet wonen: Nieuwe Rede ligt op een dijk, aan de rand van een van ’s lands eindeloze en altijd pittoreske polders. Alle woningen zijn voorzien van ruime tuinen en de meeste liggen aan vaarwater en beschikken over een directe ligplaats aan de woning, in het haventje of het binnenwater. De veranda’s, terrassen en de lage, licht ogende bebouwing dragen bij aan het buitengevoel. De natuurlijke oevers aan de ringvaartzijde, de stijlvolle bomen en hagen en het park in het midden van de wijk doen de rest.

PRACHTIGE VAARROUTES
Met de boot altijd in de buurt vaart u op elk gewenst moment uit om te genieten van de prachtige vaarroutes die deze omgeving te bieden heeft, zoals naar De Kaag, de Westeinderplassen, het Braassemermeer of bijvoorbeeld het centrum van Leiden of Amsterdam.

TOEKOMSTBESTENDIG
Nieuwe Rede staat voor een nieuwe plek, voor een nieuwe (thuis)haven. Een thuis, waar u volledig tot rust komt. Alle woningen bieden daarbij de mogelijkheid tot gelijkvloers wonen, zodat u er ook in de toekomst met veel plezier kunt verblijven. Wonen in Nieuwe Rede wil zeggen genieten van rust, natuur en water, voor nu én later.

ENERGIENEUTRAAL WONEN IN NIEUWE REDE
De woningen die in fase 2 van de van Nieuwe Rede worden aangeboden worden gasloos energieneutraal (ENG) gebouwd en hebben het hoogst haalbare energielabel (A++++). Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee!
Dit kan afhankelijk van op uw huidige woning oplopende tot een besparing van honderden euro’s per maand.

DUURZAME EN GASLOZE INSTALLATIES
Door middel van de grote hoeveelheid zonnepanelen kunnen de woningen in hun eigen energiebehoefte voorzien. Daarnaast zorgt de eigen warmtepomp ervoor dat natuurlijke koude en warmte uit de bodem via vloerverwarming en -koeling de woningen het hele jaar voorziet van een behaaglijke temperatuur. Naast de optimale isolatie worden de woningen ook voorzien van een geavanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning. Dit energiezuinige systeem zorgt ervoor dat er altijd schone lucht in huis is en geeft daardoor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Wilt u nog meer energie opwekken, om daarmee bijvoorbeeld uw elektrische auto ook op te laden, dan kan het aantal panelen worden uitgebreid.

PLANNING
De bouw van Nieuwe Rede fase 2 wordt op dit moment voorbereid en in juni verwacht men te kunnen starten met de realisatie. Hierbij streeft de aannemer er naar om de eerste woningen in het 4e kwartaal van 2024 op te leveren. Nog voldoende tijd om uw eigen woning te verkopen en u voor te bereiden op de oplevering van een unieke toekomstbestendige woning en woonomgeving!

INTERESSE EN LOCATIEBEZOEK?
Heeft u interesse in deze woning? Neem dan contact op met Drieman Garantiemakelaars voor het meest actuele aanbod en uw mogelijkheden voor de aankoop van deze woning. Bij concrete interesse maken wij graag een afspraak in onze speciaal ingerichte verkoopruimte op de locatie zodat u de unieke woonbeleving kunt ervaren en zelfs alvast eens in uw misschien wel toekomstige tuin kan staan! Misschien wordt Nieuwe Rede dan straks ook uw nieuwe thuishaven!

  • 175 m2
  • 3

Overdracht

StatusBeschikbaar
Prijs€ 995.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte175 m2
Inhoud700 m3

Bouw

SoortVilla

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Jacobswoude

Gemiddelde verkoopprijs in Jacobswoude

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Jacobswoude

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Jacobswoude

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Jacobswoude

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Jacobswoude

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Jacobswoude

Landelijk gemiddelde: 2.770