Ga naar inhoud

Schouw 48

2451 VX Leimuiden

Verkocht

€ 495.000,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. >
  4. Schouw 48

SCHOUW
In deze stijlvolle hoekwoning woont u op een prachtige plek aan de entree van de wijk. De rij- en hoekwoningen verzorgen de overgang tussen de uitgestrekte groene polder en de binnenhaven aan de Ringvaart. In lijn met de architectuur uit fase 1 worden de woningen uitgevoerd met een fraai overstek en in twee tinten metselwerk met daarin een verspringing voor een extra mooi effect.

In de woning is er voldoende ruimte voor het hele gezin, zo zijn er 3 slaapkamers en kan er optioneel op zolder nog een 4e worden gerealiseerd. De woning is voorzien van een fraaie erker en beschikt over een zij- en achtertuin op het westen, gelegen aan het park.

KENMERKEN
– Woonoppervlak van ca. 104 m2
– Kaveloppervlak van ca. 170 m2.
– 3 slaapkamers met optioneel een 4e op zolder.
– Zij- en achtertuin aan het park.
– Inclusief berging in de achtertuin.
– Gelegen aan de entree van de wijk.
– Voor deze woning is GEEN ligplaats opgenomen in het plan.

UNIEKE LIGGING
Natuurlijker kunt u bijna niet wonen: Nieuwe Rede ligt op een dijk, aan de rand van een van ’s lands eindeloze en altijd pittoreske polders. Alle woningen zijn voorzien van fraaie tuinen en een unieke ligging aan het water of de polder. De natuurlijke oevers aan de ringvaartzijde, de stijlvolle bomen en hagen en het park in het midden van de wijk dragen bij aan het buitengevoel. Het uitzicht over de polder doet de rest.

DUURZAAM EN ZELFVOORZIENEND
Alle woningen zijn uiteraard voorzien van duurzame gasloze installaties, waardoor ze vrijwel energieneutraal zijn. Zo kan elke woning door middel van zonnepanelen in haar eigen energiebehoefte voorzien. Een bodem-warmtepomp zorgt ervoor dat natuurlijke koude en warmte via vloerverwarming en -koeling de woningen het hele jaar voorziet van een behaaglijke temperatuur. En uiteraard zijn de woningen optimaal geïsoleerd, maar dan wel in combinatie met een uniek ventilatiesysteem dat zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

INTERESSE?
Heeft u interesse in het aanbod in Nieuwe Rede? Bezoek dan de projectwebsite voor meer informatie over het project, de woningen en het verkoopproces. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op via nieuwbouw@drieman.nl of telefonisch via 0172-460 808. En wie weet is Nieuwe Rede straks ook uw nieuwe thuishaven!

  • 104 m2
  • 3

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 495.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte104 m2
Inhoud408 m3

Bouw

SoortEengezinswoning

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Jacobswoude

Gemiddelde verkoopprijs in Jacobswoude

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Jacobswoude

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Jacobswoude

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Jacobswoude

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Jacobswoude

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Jacobswoude

Landelijk gemiddelde: 2.770