Ga naar inhoud

Te koop: appartement Louise de Colignystraat 44 2404 GV Alphen aan den Rijn

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 235.000,- k.k.

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien de woning onverhoopt niet definitief verkocht wordt, zullen we de bij ons geregistreerde geïnteresseerden direct benaderen. Indien u interesse heeft in deze woning vernemen wij dit graag van u, zodat wij dit in het verkoopdossier kunnen noteren en u kunnen benaderen mocht voornoemde situatie zich voordoen.

Heeft u ook interesse in andere woningen die wij voor Woonforte verkopen? Geef uw gegevens dan aan ons door. Wij noteren uw gegevens op de speciale Woonforte interesselijst en houden u op de hoogte!

Op steenworpafstand van het Bospark, winkelcentrum De Baronie en het centrum van Alphen aan den Rijn ligt dit fraaie appartement. De woning is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex bestaande uit drie woonlagen. U deelt de entree hier met slechts vijf andere bewoners. Het complex is gelegen in een gezellige woonstraat, op korte afstand van het Bospark, het centrum, scholen en NS station.

Graag geven wij u, vooruitlopend op een vrijblijvende bezichtiging, een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond
Via de centrale entree met brievenbussen bereikt u het trappenhuis. In het souterrain bevinden zich de bergingen. Het appartement beschikt over een eigen fietsenberging van circa 6,5 m².

Eerste woonlaag
De woning is gelegen op de eerste woonlaag waardoor u na één half trapje al bij uw voordeur staat. Binnenkomend in de hal heeft u toegang tot de twee slaapkamers, de moderne meterkast (4 groepen, 2x aardlek), keuken, toiletruimte met staand toilet, vaste kast en de woonkamer.

Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de twee vergelijkbare slaapkamers. Beide zijn voorzien van een praktische vaste kast.

De afgesloten keuken is gelegen aan de voorzijde van het appartement. Deze is voorzien van een lichtbruin keukenblok met grijs kunststof werkblad. In de keuken bevindt zich een gasaansluiting voor het plaatsen van een fornuis en boven de wasbak zit de C.V.-ketel (Intergas 2014). De achterwand van de keuken is tot de helft betegeld met witte wandtegels.

Via de keuken bereikt u daarbij ook het eerste balkon. Dit balkon is gelegen op het zuiden waardoor nagenoeg de gehele dag de zon op het balkon schijnt.

Ook is de toegang van de badkamer te bereiken vanuit de keuken. De badkamer is eenvoudig maar netjes afgewerkt en betegeld en beschikt over een ruime douchehoek, wastafel en opstelplaats voor de wasmachine.

De doorzonwoonkamer is verrassend ruim doordat de voormalige derde slaapkamer bij de woonkamer is betrokken. Vanwege de grote raampartijen is de woonkamer ook heerlijk licht en is er voldoende ruimte voor zowel een ruime zithoek als een eethoek. De woonkamer is voorzien van twee praktische vaste kasten en u heeft hier toegang tot het tweede balkon. Dit balkon is gelegen op het noorden.

V.v.E.
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De huidige bijdrage aan de VvE bedraagt circa € 147,76 per maand voor de woning en circa € 15,91 per maand voor de berging voor het beheer en onderhoud van het appartementencomplex.
Het is mogelijk dat de komende tijd de V.v.E. bijdrage fors verhoogd wordt vanwege inflatie en verduurzaming van het complex. U betaalt tevens éénmalig toetredingskosten om u bij de V.v.E. in te schrijven. Deze kosten bedragen € 108,90 (2024) en betaalt u enkel bij in- en uittreding in de V.v.E. De stukken van de V.v.E. kunt u bij ons kantoor opvragen.

Bijzonderheden:
– Dit is een voormalige huurwoning van woningcorporatie Woonforte.

– Indien er meerdere kandidaten op de woning reageren en de woning willen kopen zullen wij een ieder verzoeken een uiterst voorstel te doen.

– Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aangewezen te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn.

– Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting
De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf (of door eerstegraads familie) te laten bewonen. Dit is een oneindig kettingbeding. De woning wordt hierdoor enkel verkocht aan “natuurlijke” personen en niet aan investeerders.

– Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

– Huurders van Woonforte krijgen voorrang.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 63 m2
  • 2

Kenmerken Louise de Colignystraat 44

Overdracht

Vraagprijs€ 235.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte63 m2
Inhoud204 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1956
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Louise de Colignystraat 44

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.915

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

61%

20% NL

27%

20% NL

12%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod