Ga naar inhoud

Te koop: appartement A.G.M. van der Hoevenstraat 20 2461 SG Ter Aar

Drieman Nieuwkoop Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 350.000,- k.k.

A.G.M. van der Hoevenstraat 20, Ter Aar

Kijk ook de livestream op donderdag 17 november om 12.00 via onze Instagrampagina. 

Goed onderhouden 3-kamer appartement met terras en berging.

• Geschikt voor senioren, alles is gelijkvloers en brede deuren
• Groot terras op het noordwesten van bijna 7 meter breed en ruim 3 meter diep
• Woonoppervlakte van ca. 81 m2
• Woning is voorzien van energielabel A
• Mogelijkheid voor verzorging en / of dienstverlening vanuit huize Aarhoeve

Het appartement is bedoeld en bijzonder geschikt voor senioren. Alles gelijkvloers, er zijn brede deuren aangebracht, de badkamer is geschikt voor gebruik met rolstoel en bij het betreden/verlaten van het complex zijn er automatische deuren.

Er is een actieve Vereniging van Eigenaren met als bestuur Stichting Novitas. Er is een rechtstreekse verbinding gerealiseerd naar Huize Aarhoeve. Dit waarborgt de mogelijkheid om verzorging en/of dienstverlening vanuit Huize Aarhoeve te verkrijgen wanneer die behoefte er is. U kunt hierbij denken aan maaltijden, alarmering, recreatie/activiteiten, pedicure/kapper, klussendienst, maar ook een coördinerende rol bij huishoudelijke hulp en/of verzorging.

De indeling van het complex is als volgt: Parkeergelegenheid speciaal voor de bewoners aan de voorzijde van het complex, Entreehal (afsluitbaar) met bellentableau, postbussen en hal met bergingen. De eigen berging beschikt over elektra en is binnendoor te bereiken. Middels een fraai en licht atrium is overdekt het appartement te bereiken. Het atrium is een fijne ontmoetingsplaats voor de bewoners.

De woning: Binnenkomst in de hal met eigen meterkast. In een vaste kast in de hal hangt de c.v. installatie (2010) en de unit van het Warmte-terugwin- systeem. De ruime woonkamer heeft een groot raam aan de straat-/terraszijde. Verder is er in de woonkamer een praktische vaste berg-/provisiekast. De keuken staat in open verbinding met de kamer. Het rechte keukenblok heeft een kunststof aanrechtblad met daarboven licht tegelwerk. De kasten hebben lichte kastfronten en aan inbouwapparatuur is er een keramische kookplaat en afzuigkap. Via een raam kijkt u uit op het atrium.

Een schuifdeur in de woonkamer biedt toegang tot de grotere slaapkamer. Deze heeft tevens een deur naar het keurig bestrate terras. Het terras is aan de noordwest/-straatzijde gesitueerd en biedt plaats genoeg voor een tafel met een paar stoelen. Een stenen muurtje vormt de afscheiding naar de straat. Zoals beschreven is het terras bijna 7 meter breed en ruim 3 meter diep.

De royale badkamer is middels een schuifdeur bereikbaar vanuit de grotere slaapkamer of via een deur vanuit het toilet. De ruimte is netjes tot het plafond betegeld met witte tegels en ingericht met wastafel, inloopdouche met thermostaatkraan. Het separate toilet is ingericht met vrij hangend closet met inbouwreservoir en een fonteintje.
De tweede slaapkamer is gesitueerd aan de zijde van het atrium. Deze kamer biedt genoeg ruimte voor een bed met kast of bureau.

BIJZONDERHEDEN:
• De maandelijkse kosten bedragen € 324,95 per maand (te weten; servicekosten € 80,95,= en bijdrage VvE € 244,=). Dit is o.a. Inclusief reservering onderhoud, opstalverzekering, schoonmaak/energie algemene ruimte, tuinonderhoud, glasverzekering, glasbewassing van het atrium, alarmering, huismeester, schoonmaak van CV combi ketel en schoonmaak WTW installatie, video/receptie en administratiekosten
• Er is een Meerjarenonderhoudsplan opgesteld. Het betreft een gezonde Vereniging van Eigenaren
• Verwarming en warm water via eigen c.v. Ketel; Remeha, bouwjaar 2010. Verwarming middels radiatoren.
• Het appartement is voorzien van mechanische ventilatie met warmte-terugwin-unit (WTW unit).
• De kozijnen zijn van hardhout met isolatieglas.

WOONOMGEVING: Dit appartement ligt in de bebouwde kom van Langeraar op korte afstand van de Langeraarse Plassen en de gezellige dorpskern met het kenmerkende grote kerkplein. Langeraar biedt alle winkels voor uw dagelijkse boodschappen. De landelijke ligging van Langeraar in combinatie met de goede bereikbaarheid van de snelwegen (via de N207/N11 naar de A4/A44 of A12) naar de grote steden in de Randstad, zorgt voor een prima centrale woonomgeving. Ook Schiphol, Alphen aan den Rijn en bijvoorbeeld Hoofddorp zijn snel bereikbaar.

Bent u nieuwsgierig geworden na het lezen van de tekst? Wij laten deze woning graag aan u zien. Voor een bezichtiging kunt u bellen met ons kantoor in Nieuwkoop.

Disclaimer: Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • 81 m2
  • 2

Kenmerken A.G.M. van der Hoevenstraat 20

Overdracht

Vraagprijs€ 350.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte81 m2
Inhoud250 m3

Bouw

SoortBenedenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1999
Dak typePlat dak
IsolatievormenMuurisolatie, Dubbelglas
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging A.G.M. van der Hoevenstraat 20

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.914

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

31%

20% NL

31%

20% NL

38%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod