Ga naar inhoud

Te koop: appartement Witte de Withstraat 44 2405 VB Alphen aan den Rijn

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 235.000,- k.k.

4-kamerappartement met grote zolder met mogelijkheden!

Deze voormalige huurwoning maakt deel uit van een kleinschalig appartementencomplex bestaande uit 2 woonlagen. De woning is gelegen in een gezellige buurt nabij het centrum. Voor het complex is voldoende parkeergelegenheid. Het complex is gunstig gelegen t.o.v. winkels, scholen, openbaar vervoer, sport-/fitnesscentra en uitvalswegen.

Begane grond
Portiek met bellentableau en brievenbussen en toegang tot de 2 op de begane grond gelegen appartementen.

Appartement
Entree, hal, meterkast en toegang tot het toilet. De keuken is gesitueerd aan de achterzijde met toegang tot het balkon (oost) en is voorzien van een Bruynzeel keukenblok, een voorraadkast en een wasmachine aansluiting. Dit appartement beschikt over 3 slaapkamers, waarvan er 2 aan de achterzijde zijn gelegen, en 1 slaapkamer aan de voorzijde. Eén van de slaapkamers geeft toegang tot de badkamer die is voorzien van een wastafel en een douche.
De heerlijk lichte woonkamer geeft toegang tot de 3e slaapkamer.

2e Verdieping
Via een vlizo-trap in de gang heeft u toegang tot de zolder. Hier is de Intergas cv-ketel (2016) geplaatst. Deze verdieping geeft veel extra bergruimte, maar biedt ook volop mogelijkheden om meerdere kamers te realiseren!

V.v.E.
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. U betaalt circa € 169,67 per maand voor de woning en circa € 9,12 per maand voor de berging aan de V.v.E. voor het beheer en onderhoud van het appartementencomplex.
U betaalt éénmalig toetredingskosten om u bij de V.v.E. in te schrijven. Deze kosten bedragen € 108,90 (2024) en betaalt u enkel bij in- en uittreding in de V.v.E.
De stukken van de V.V.E. worden zichtbaar in uw move account na het inplannen van de bezichtiging bij deze woning.

Bijzonderheden:
– Dit is een voormalige huurwoning van woningcorporatie Woonforte.

– Indien er meerdere kandidaten op de woning reageren en de woning willen kopen zullen wij een ieder verzoeken een uiterst voorstel te doen.

– Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aangewezen te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn.

– Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting
De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf (of door eerstegraads familie) te laten bewonen. Dit is een oneindig kettingbeding. De woning wordt hierdoor enkel verkocht aan “natuurlijke” personen en niet aan investeerders.

– Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

– Huurders van Woonforte krijgen voorrang.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvanaanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 63 m2
  • 3

Kenmerken Witte de Withstraat 44

Overdracht

Vraagprijs€ 235.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte63 m2
Inhoud315 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1954
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Witte de Withstraat 44

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.915

Vergelijkbaar woningaanbod